Post by morrlustchomiby on Feb 18, 2022 0:53:21 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
بازی سرگرم کننده است، اما برخی از نمادها عجیب هستند ... و تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد.
سلام اسم من هستی من ۹سالمه این بازی عالیه و خیلی اورا خیلی دوست دارم
چرته بلانابسسسبدووومالبببردوذ ری سژ .چپرژسیبلاتاببببالبببباتتل
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzle mwlj
تبلیغات بیش از حد
عالی است، اما رسیدن به ستاره سوم با گذشت زمان سخت است.
واقعا برنامه خوبیه
من زمان بسیار خوبی را سپری می کنم و واقعاً از این بازی قدردانی می کنم. همه باید آن را امتحان کنند
عالی.فکری هست خیلی خوبه.هروقت عصبی و ناراحتم بازی میکنم کاملا اروم میشم.بخاطر تمرکز و دقتی که بازی باید براش داشته باشی
یاحق،سلام،خداقوت.
من الان در سطح 629 هستم اما ناگهان متوقف شد. من سعی کردم برنامه را به روز کنم اما همیشه در حالت تعلیق است ... خیلی ناراحت کننده است که نمی توانم بازی را انجام دهم ...😢
بازی کردن آن آسان است اما این بازی به مغز کار می دهد
من اخیراً این بازی را بازی کردم، نتوانستم سطح خود را کامل کنم زیرا یک چراغ چشمک زن آمد و بعد از 10 دقیقه برنامه را حذف نصب کردم و دوباره برنامه را نصب کردم. با همین مشکل مواجه شدم.
از تبلیغات بیش از حد اذیت شده است.
من خیلی دوس دارم این بازیو هم سرگرمیه هم باحاله هم فکریه واینکه بایدسریع باشی که امتیازات بیشربشه واقعاعالیه
این بازی بسیار اعتیاد آور است و من کاملاً عاشق این بازی هستم. امیدوارم بتوانم بیشتر از این بازی ها را با اشیاء دیگری مانند قلب عشق، صدف ها نیز ببینم. بازی خیلی خوبیه همینطور ادامه بده!!! 🙂🙂
من برای حذف Adds پول پرداخت کردم، اما هنوز Adds را می بینم!!!
من واقعا از بازی لذت بردم. با این حال، تبلیغات بسیار طولانی، تماشای تبلیغات بیشتر از بازی. من سعی می کنم بفهمم چرا همه تبلیغات دیگر برای دانلود بازی های دیگر هستند، ظاهراً شما نمی خواهید من این یکی را بازی کنم.
Sky Wars for Blockman Go சாகசம் jzo
من این بازی را خیلی دوست دارم این بازی بسیار ساده است اما هر زمان که سخت می شود من عاشق این بازی هستم 😃😄😆🤣😍😘😘😍 ممنون باشه
تا اینجا یک بازی سرگرم کننده است اما چرا و چه اتفاقی می افتد؟! من بسته VIP شما را خریدم اما به نظر می رسد که درست نشد اما شما قبلاً از من پول می گیرید ... فقط به گفتن "مورد را بازیابی کنید" ادامه دهید اما تا کنون هیچ اتفاقی نیفتاده است 🙄 اگر کسی بتواند در نگرانی من شرکت کند خوشحال می شوم که نظر من را تغییر دهید .... متشکرم
این سرگرم کننده است و هنوز خیلی چالش برانگیز نیست، بنابراین من را سرگرم می کند.
سرگرم کننده است 😃.. بچه های من آن را دوست دارند
هیچ شباهتی به تبلیغی که من دیدم و به همین دلیل نصب کردم نیست. اما علاوه بر این، راه خوبی برای گذراندن زمان نیست
عالی💎فوق العادست
بازی خوبیه ولی حوصله میخواد
عاشق گرافیک tye و دیدن همه چیز آسان است
بازی سرگرم کننده است اما آیا تکراری است و ممکن است خسته کننده شود.
تبلیغات خیلی زیاد
عاشق این بازی، معتاد. ذهن را مشغول نگه می دارد، اما هر چه سطح بالاتر باشد، چالش برانگیز می شود. آن را امتحان کنید
من عاشق این بازیم عالی 👌😍
بازی خوب است اما تبلیغات بسیار آزاردهنده است.
بازی سرگرم کننده است رنگ ها می توانند تیره تر و کاشی ها کمی بزرگتر باشند
تبلیغی که روی آن کلیک کردم یک بازی کاملاً متفاوت بود. کاشیهای بلندی داشت که باید در مجموعههای سه تایی تهیه کنید. این فال ماهجونگ است.
این یک بازی شگفت انگیز است که به ما کمک می کند تا فکر کنیم زیرا برای حل پازل به منطق نیاز داریم. این یکی از بهترین بازی هایی است که در زندگی خود بازی کرده ام. TILEDOM OMG فوق العاده است !!!!!!😍😎🤩😘🤔🤗😃
خیلی عالی سرگرم کننده و اسون 😋
بازی زیباست اما اضافه های زیادی دارد
سلام، انجام این بازی سرگرم کننده است، اما باید پشتیبان آن وجود داشته باشد، زیرا در ابتدا به سطح 1000 رسیدم، اما وقتی آن را دوباره نصب کردم، دوباره از سطح 1 شروع می شود. لطفا به درخواست من توجه کنید.
آخه.. من میخوام ورژن قبلی رو برگردونم😔
Tiledom - Matching Puzzle Game Atjautības spēles qlri
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzle eoy
بسیار سرگرم کننده .... بازی بازی زیبا برای انجام ✨
ما این بازی را دوست داشتیم تا زمانی که چند بازی را بردی و سپس روی یکی گیر کردی و راهی برای خروج از آن وجود ندارد مگر اینکه پرداخت کنی و بنابراین من آن را حذف کردم و ناراحت کننده است که نمی توانی راهی برای عبور از یک نقطه خاص پیدا کنی. من صادقانه می توانم بگویم که من این بازی را بهتر از هر بازی دیگری که تا به حال روی هر یک از دستگاه های خود داشته ام دوست دارم و حیف است که بعد از یک نقطه خاص نتوانید جلو بروید.
Tiledom - Три в ряд Головоломки ouh