Post by morrlustchomiby on Feb 18, 2022 1:11:34 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fort Conquer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fort Conquer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више бодова ▞▞▞
▞▞▞ Fort Conquer 2022 version ▞▞▞
Сваки пут када дође оглас, морам да изађем и отворим поново и поново након 1 битке поново дође оглас и цео процес почиње изнова
Ова игра је веома лоша, нема промене у животу и нема бесплатних драгуља....
Снага се не користи с времена на време (Арена не ради)
врост
Никада нисам имао лава испред😂
Веома лепа игра, али компјутер добија више помоћи у односу на играча, треба нам још јачих животиња и бржи новац од плаћања.. хвала.
Brutal Age: Horde Invasion Estrategia vida
Тотално ми је наплатио више куповине него што сам намеравао да купим и мрежа Плаи се никада неће повезати без обзира шта покушам.
Ова игра је превише добра, стварно ми се свиђа и то је авантуристичка игра. Ја сам на нивоу 200. Много нивоа и много врста животиња
Здраво ја сам дк ова игра је веома интересантна игра ..и ова игра је добра
Generator Fort Conquer: Валуте и Гемс 【Hack бесплатно】
веома лепа и веома занимљива игра
Мрежна грешка у режиму арене
Fort Conquer სტრატეგია czl
Ова апликација је била добра, али помало досадна
Веома лоша апликација за хакирање мог телефона
Created with novaPDF Printer (www.novaPDF.com). Please ...
The No-Nonsense, Spiel-Free Walkthrough Final Fantasy VII ...
Додајте компатибилност са подељеним екраном. Такође, неке функције као што је Клон (направи копију картице) би биле згодне као ретка способност. Изнад свега, овој игри су потребна достигнућа: убијте Кс непријатеља у игри, откључајте плаву карту; победити Кс мечева за редом, откључати љубичасту карту; победите у мечу са пуним здрављем без коришћења ватрене лопте, откључајте змаја; и слично. Учините игру бољом, али немојте је чинити комерцијалнијом.
prve oblasti je moja knjiga STRATEGIJE I RATNE DOKTRINE SUPER SILA ... 95 Vojna baza Fort Hud (Fort Hood) u američkoj saveznoj državi Teksas, na primer,
добра грица
Не могу да инсталирам ову апликацију
У категорији од 23 Мб оваква графика и оваква игра је немогуће...али дроидхен је то омогућио...Хвала на овој игрици која је веома зависна..Волим је♥
лепа игра.једноставна за играње.али мрзим то што ме тера да је оцењујем.па сам дао три звездице
Fort Conquer حکمت عملی uww
Молимо додајте мултиплаиер.
Свиђа ми се када сам видео ову игру када сам се заинтересовао за мене од 10 година и ово су моје омиљене игре...
Добра је игра Веома лепа Али ствар је у томе да графика није баш добра. Осим тога, игра је лепа. То је офлајн игра на мрежи. Мислим да нам треба још оваквих игара. Животиње у игри морате да додате још хладније животиње Није иста животиња Тнк момци
зависност, али сам увек љут на ове игре
Fort Conquer Estrategia geu
то је добра игра
Ово је игра ОДЛИЧНА!!!Мислим да мора бити АЖУРИРАНА јер многи играчи то желе.
никада ажурирани змајеви коштају толико и увек морате да купујете нове животиње да бисте победили као фаза 20 или тако нешто и они вам шаљу бескрајне таласе и немогуће је освојити једини начин да то урадите је да купите нову животињу, али не можете Не желите да потрошите свој новац на јер би могле постојати моћније карте само ако победите на етапи и надоградња базе кошта превише или ако повећате производњу камена за стављање животиња на терен, то није стратегија!
Веома оштра игра и графика је одлична
То је лепа игра
Треба нам времена и можемо да контролишемо свој бес играјући ову игру
То је добра игра
10 алтернатива Форт Цонкуер за Андроид - слично као ...
У реду је, али благо изазива зависност
Fort Conquer 1.2.3 Preuzmite APK datoteku za Android | Aptoide
Најбоље за тате, мој тата воли ову апликацију, игра је већ 7 година, не могу да верујем да игра ову апликацију годину дана. За мене дајем 5 јер ова апликација чини мог тату срећним
Можете добити шансу да тешко победите у игри, па вам олакшајте победу
ОВА игра је најбоља офлајн игра. Али ова игра није безбедна за дете јер је ова игра лоше ефикасна за дете.
Свидела ми се игра, али се више ослањала на плаћање за играње типа игре и рекламе које се поклапају, па чак и када апликација чак и не приказује огласе искачу и замрзава мој телефон.
Ге је био сјајан! Графика, игра, али мислим да би требало да дате већу награду за победе у биткама. Мора да буде 350 новчића или више и 5 кристала. Такође, нивои не морају бити тако тешки; нивои до 50 су ок, али када достигнете 70 и више је тако тешко победити противника. Иначе, игра је била лепа