Post by morrlustchomiby on Feb 18, 2022 1:26:37 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryštály generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Nikdy som nebol ten, kto by sa dostal k hrám na telefóne, ale táto hra ma naozaj veľmi baví!
My Restaurant Cooking Home Arked hsoh
Som veľmi sklamaný, že po odohratí kola je toľko pridávaní!!! Je to také otravné! Ale najprv sa nepridávajú, keď to začnete hrať, stále sa pridávajú ďalšie ○^○ Ostatné veci sú v poriadku
Prepáčte, musím to znížiť. Spočiatku to bolo vzrušujúce a zábavné, teraz je to ako keby ste potrebovali míňať peniaze, aby ste prešli levelmi. Nevadí mi minúť trochu peňazí, len som si myslel, že to tak nebude. Zábavná hra, ale nechcem hneď začať míňať veľa peňazí. Veci sa nakoniec začnú sčítavať.
Táto hra sa mi páči ako prvá, ale úrovne sú príliš dlhé na získanie ďalšej ďalšej reštaurácie. Unavilo ma hrať 😩
Túto hru som miloval prvýkrát, ale vývojári majú všetko zmapované. Táto hra má toľko reklám a nebudete môcť dokončiť úroveň, pretože hra vám to strategicky nedovolí, takže musíte sledovať reklamy, aby ste dokončili úroveň a vývojári mohli získať zisk. Po určitom bode to bude také frustrujúce pre dokončenie úrovne, že budete musieť sledovať ako 5 reklám, inak stratíte úroveň, kým samozrejme nebudete mať boostery pre každú úroveň.
Je to veľmi zábavné. Užívam si to. Ale keď som aktualizoval hru, aby som získal novú reštauráciu, povedali, že „nová reštaurácia sa pripravuje, takže zostaňte naladení“. prečo? Už som aktualizoval túto hru
Hra je dobrá, ale všetko som upgradoval, ale stále som uviazol na úrovni.
Hra sa mi páči. Páči sa mi grafika. Je tu 1 problém, ktorý je potrebné vyriešiť. Som na 8-3 s otvorenou úrovňou 9. Hneď, ako prišla Piggy Bank, moje skutočné diamanty, ktoré som zarobil a zarábam, klesnú z pôvodného súčtu, ktorý tam bol. To je bez toho, aby som robil nejaké aktualizácie. Mal som 88 diamantov, potom prišiel PB, klesol som na 73 diamantov. Potom som sa dostal až na 94 a po odohraní hry som opäť klesol o dosť výraznú čiastku, a tak ďalej a tak ďalej.
Hral som túto hru, kým som sa nedostal ku krabom, myslím... potom aktualizovať... potom som mal 2 reštarty s novou hrou... žiadny problém, pretože to bola zábava... Teraz nemôžem poraziť šišky a vafle. a reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy a reklamy... reklamy b4 Keď hráte, prehráte reklamy, keď kliknete na prehrať reklamy... všade samé reklamy... zničili naozaj zábavnú hru...
Naozaj ma baví hrať túto hru, je to naozaj relax a som skvelý vo varení v skutočnom živote, takže som rozhodne skvelý, že túto hru ukončím, dva palce hore
Je to naozaj dobré a uspokojujúce
Hra je podvod! Dostanete sa na určité úrovne a úroveň nálady zákazníkov klesne o 3 až 4 sekundy rýchlejšie, než doje jedlo. Môžete mať všetky aktualizácie, ale na úrovniach, kde potrebujete určité hlasy alebo tipy, nálada klesne o 3 sekundy rýchlejšie, ako sa jedlo dokáže uvariť! Nedovolí vám prejsť úrovňou a nakoniec budete plytvať mincami, aby ste získali diamanty, a SKORO pristane na diamantoch. A 134 diamantov za 20 sekúnd, 134?! To je dosah. Hra bola spočiatku zábavná, teraz už len dráždi.
Každý deň prichádzalo viac reklamy na každej úrovni raz, takže som túto hru odinštaloval. Už plánovali a podporili nákup diamantov Množstvo reklám, o ktorých sa hrá viac ako 8 reklám pre každého zákazníka, nakoniec prestane a dá možnosť kúpiť diamanty. Takéto dráždivé reklamy každé 2 úrovne pravidelne prichádza jedna reklama
Musíte skontrolovať aplikáciu Stratím drahokamy bez toho, aby ste urobili čokoľvek, čo problém začal včera
Páčilo sa mi, ako musíte navrhnúť aj reštauráciu, ale nechápem, prečo si vždy musím stiahnuť podúrovne.
Pekná hra, ale chcem len peniaze na nákup drahokamov, ak investujete peniaze, tak prečo hrám hru vášho najhoršieho biznisu.
My Restaurant Cooking Home Spillehall lmy
Samotná hra je skvelá, ale preklady sú trochu pod štandardom.
Je to dobrá hra, zabíjam s ňou veľa času.
Big Bang Evolution Arkade wmo
Mám rád hru, keď môžem hrať. Keď pozerám video pre ďalších klientov alebo sekúnd, vždy sa zamkne a po výhre sa objaví video a nikdy nedostanem svoje mince
My Restaurant Cooking Home آرکیڈ pwli
Pekne pekne. Môžem hrať a zarábať mince a čo nie bez čakania, kým loptička padne, kde hranie hry závisí od toho, koľko som ochotný minúť. Aspoň zatiaľ nie.
Veľmi návyková hra, ale VEĽMI frustrujúca, keď som si kúpil položky s diamantmi po niekoľkých dňoch šetrenia a zmizli, keď vyhráte tú istú položku v krabici a prehráte kolo... Kúpil som si 4 2x mince, ktoré zmizli naposledy 🤬🤬🤬
My Restaurant Cooking Home Arkádové milw
Na hre sa mi páči všetko, preto dávam tri hviezdičky, pretože sa vždy zatvára sama, keď pozerám nejaké reklamy na diamanty, boost atď. Dá sa to opraviť?
Stiahnuté, pretože to bolo inzerované ako hra, ktorá sa líšila od ostatných. Páčil sa mi spôsob hrania reklamy a bol úplne iný, keď som si stiahol a vymazal TikTok mojej dcéry, takže to znamenalo iba to, že som to chcel vyskúšať, ale VEĽKÉ Sklamalo!! Nastavte to, ako je inzerované, a ja budem hrať.
Ak sa chystáte ísť, prinútiť ma pozerať reklamy, čo potom tie, pri ktorých celá hra nezamrzne. Neustále.
Ahoj! Nemám platenú verziu. Používal som reklamy, aby som získal diamanty, ale od niekoľkých dní sa mi už nezobrazujú vôbec žiadne reklamy. Viem, že je to zvláštna sťažnosť, ale jednoducho nemôžem zaplatiť za hru. Ale teraz som sa celkom zasekol. Môžete to všetko opraviť?
Milá hra. Veľmi zaujímavé, ale reklama je zabíjajúca a príliš. V skutočnosti mám pocit, že je to zámerné. Trvanie každej hry je veľmi krátke. Aj keď čas vypršal, nepredpokladáme, že si pozrieme viac ako 2 reklamy, kým to dokončíme, ale radšej si pozrieme až 10 alebo viac reklám, len aby sme dokončili reláciu, čo je také šialené a mimoriadne otravné. Je to online hra a pri jej hraní tiež míňate veľa dát. Prosím, skontrolujte to.
Táto hra je taká pekná, ale teraz ma neprijíma na hranie, keď sa spustí, zastaví sa na 75,0% a potom sa zastaví Prečo? 😢😢Stratím všetky svoje diamanty a peniaze a všetky úrovne???😢😢😢
Keď potrebujete 16 rád, aby ste prešli fázou, ale v danom čase vám poskytnú iba 15 zákazníkov. Nútiť hráčov, aby sledovali reklamy, aby získali 1 zákazníka navyše alebo viac času. A angličtina je hrozná. Je to anglická hra, ale jazyk je ťažko zrozumiteľný a čitateľný. Odinštalovanie becoz Už ma nebaví neustále sledovať reklamy, pretože vám nikdy neposkytnú dostatok zákazníkov/času na to, aby ste prešli fázou. Ak neveríte, skúste si spočítať počet zákazníkov, ktorých získate aj s Instant Cook.
Nie som s hrou vôbec spokojný, porazil som úroveň a potom, keď idem získať dvojité mince, zhasne a po použití všetkých svojich mincí musím úroveň dokončiť úplne. Myslím, že je čas odinštalovať 😣
Nepáči sa vám, že ste nútení robiť upgrady, ktoré stoja príliš veľa. Práve som začal hru a musím minúť prakticky všetky svoje mince a diamanty na novú podlahu. Neexistuje spôsob, ako to obísť a čakať na aktualizáciu. Ste nútení upgradovať, aby ste mohli pokračovať v hre. Je veľmi ťažké získať viac ako 1 hviezdičku v úrovniach. Teraz sú všetky moje mince a diamanty preč. Tiež sa vám nepáči, že musíte jedlo na taniere v určitom poradí. Chcel som hrať niečo zábavné a toto je pre mňa príliš frustrujúce.
Vývojári neustále vymazávajú moje negatívne recenzie, pretože som hru odvolal kvôli chytaniu peňazí. Nedá sa hrať správne bez toho, aby ste si museli kupovať diamanty. Vývojári by nemali mať povolené odstraňovať negatívne komentáre. Negatívne hodnotenie.